Legfrissebb

Meghívó A Gólyahíres Családok Országos Találkozójára!
Időpont: 2018. június 2-án és 3-án, szombaton és vasárnap Helyszín Siófok Balatonszabadi-Sóstó, Előd u.2 az autópályától 2 perc, a 98 km-nél lefordulva. A találkozó 2 napos lesz, mindenki arra a napra jön, amelyikre akar. Természetesen, aki tud jöhet 2 napra is

Tovább »
MEGHÍVÓ Szeretettel meghívjuk önöket, a Gólyahír Egyesület segítségével, nyíltan örökbe fogadni szándékozó házaspárok, országos találkozójára.
Helye: Százhalombatta Szent István tér 3 Polgármesteri Hivatal B. szárny. Ideje: 2018-05-05 /szombat/ 10 – 15 óráig

Tovább »
Hori-Zone Információs és Biztonsági Iroda Kft.
Hori-Zone Információs és Biztonsági Iroda Kft. Évről évre Karácsony közeledtével elkezdi törni a fejét minden cég azon, hogy mit is adhatna partnereinek kedves gesztusként megköszönve az egész éves együttműködést. Egy üveg finom ital, édességek ilyenkor általában az ajándék. Szerencsére egyre több az olyan cég, amelyben felmerül, hogy az ajándékokra szánt összeget inkább egy jó ügyre, egy nemes célra fordítsa.

Tovább »
Máté Krisztina filmje az örökbefogadásról
Máté Krisztina elgondolkodtató riportfilmje az örökbefogadásról. Gyerekekről, felnőttekről, akiket valamiért különlegesnek hiszünk, pedig éppen olyanok, mint mi.

Tovább »
Goood Közösen segíteni jóóó. Bónusz Brigád
https://www.goood.hu/gyujtes-60oxzkwsee

Tovább »

Támogatás

Mint közhasznú szervezet, a jogszabályok szerint 2002-től jogosultak vagyunk gyűjteni az adók felajánlott 1%-át.
Kérjük, hogy támogassa Egyesületünket és ajánlja fel adójának egy százalékát, amivel segít kitűzött céljaink elérésében!

Tovább »

Elérhetőségek

INGYEN HÍVHATÓ KRÍZISVONAL

06-80-203-923