Legfrissebb

Hori-Zone Információs és Biztonsági Iroda Kft.

Hori-Zone Információs és Biztonsági Iroda Kft.
Évről évre Karácsony közeledtével elkezdi törni a fejét minden cég azon, hogy mit is adhatna partnereinek kedves gesztusként megköszönve az egész éves együttműködést.
Egy üveg finom ital, édességek ilyenkor általában az ajándék.
Szerencsére egyre több az olyan cég, amelyben felmerül, hogy az ajándékokra szánt összeget inkább egy jó ügyre, egy nemes célra fordítsa.
A korábbi példákon felbuzdulva fogalmazódott meg bennünk is idén, hogy megköszönve partnereink támogatását a sok-sok apróság helyett az arra szánt összegből egy inkubátort adományozzunk - a Gólyahír Egyesület elnökének szakmai javaslatára - a Jahn Ferenc Kórház Koraszülött Intenzív Osztályának.
Rendkívül megható és felemelő volt látni, mennyit jelent ez a gesztus a kórház dolgozóinak és a kisgyermekek hozzátartozóinak egyaránt.
Jó szívvel javasoljuk cégtársainknak, hogy ha megtehetik, akár összefogva is, nem csak jeles alkalmakkor, hanem különösebb apropó nélkül is álljanak egy jó ügy mellé akár direkt módon felkeresve a rászoruló családokat, szervezetek és fontolják meg a társadalmi szerepvállalást jelentőségét. Immár tapasztalatból mondhatjuk, ez egy olyan döntés, melyre jó érzéssel fogunk visszagondolni egy életen át.


Móruczné Gabi
Vissza a legfrissebbhez

Támogatás

Mint közhasznú szervezet, a jogszabályok szerint 2002-től jogosultak vagyunk gyűjteni az adók felajánlott 1%-át.
Kérjük, hogy támogassa Egyesületünket és ajánlja fel adójának egy százalékát, amivel segít kitűzött céljaink elérésében!

Tovább »

Elérhetőségek

INGYEN HÍVHATÓ KRÍZISVONAL

06-80-203-923