Rólunk - Rólunk szól

Levél a Képviselõknek

A Gólyahír Egyesület – ELSÕSORBAN AZ ÉLETET ADÓ ANYÁK és GYERMEKEIK VÉDELMÉBEN - nem támogatja a törvénymódosítás – Ptk. 3:132.§ (3)- bekezdését a nyílt örökbefogadást érintõen, mert ez nem segíti a felelõsségteljes döntést és veszélyezteti a nyíltan örökbeadó anyák titkának megõrzését, akaratuk és kérésük megvalósulását.


Az Egyesület 9 éve alakult, 400 sikeres nyílt örökbeadást segítettek. Tapasztalatuk alapján a nyíltan örökbeadók már hónapok óta készültek az örökbeadásra, más választásuk nem volt. MA, ha valaki nem biztos az örökbeadásban választhatja a titkos örökbefogadást ahol 6 hétig visszavonhatja akaratát, de az állami nevelésre is bízhatja gyermekét.
Mivel az Egyesület az újszülött gyilkosságok megelõzése érdekében jött létre, ezennel tiltakozik egy olyan törvénymódosítás ellen, ami megváltoztatja a jelenleg jól mûködõ nyílt örökbeadásokat, ill. teret adhat - a személyes adatok kölcsönös ismerete miatt - a zsarolásnak illetve a gyermekkereskedelemnek is.
Letőlthető dokumentumok

A levél itt olvashatóVissza a cikkekhez

Támogatás

Mint közhasznú szervezet, a jogszabályok szerint 2002-től jogosultak vagyunk gyűjteni az adók felajánlott 1%-át.
Kérjük, hogy támogassa Egyesületünket és ajánlja fel adójának egy százalékát, amivel segít kitűzött céljaink elérésében!

Tovább »

Elérhetőségek

INGYEN HÍVHATÓ KRÍZISVONAL

06-80-203-923