Rólunk - Rólunk szól

Egy ÉLETETADÓ levele

Az engedélyével teszem közzé.
„Talán most van idõm írni egy kicsit hosszabban.
Gondolkoztam rajta, hogy csak Gabi néninek írok, de inkább a csoport mellett döntöttem. Életem legnehezebb idõszakában Gabi néni adott nekem szállást, ételt, menedéket. Szeretõ szülõket, családot az én kis csöppségemnek, és életre szóló élményt, és barátokat nekem. Az örökbefogadó szülõk szerintem a legtökéletesebb pár, akikkel valaha találkoztam. Odaadóak, gondoskodóak, velem is sokat törõdtek az utolsó pillanatig. Egy éve volt már, hogy Százhalombattára kerültem, és hogy ott éltem egy hónapot. Annyira szép környezetben, nyugodtan mászkálhattam az utcákon amennyire csak szerettem. Új emberekkel és lakótársakkal ismerkedtem meg, akiket többé kevésbé meg kellett szokni, de szeretni is lehetett õket. A Battai napokra is egyik este eljutottunk, szerintem csodálatos élmény volt. Abban az egy hónapban felnõttnek érezhettem magam, felnõttnek az élethez, egy babához. De belátom, jobb hogy nem ellenkeztem a szüleim döntése ellen, elfogadtam hogy onnan már egyedül jövök haza. A kórházban életre szóló barátságokat kötöttem, sok új tapasztalatot es hát sok plusz kilót is szereztem ott. Most, egy évvel késõbb tisztán, nyugodtan látom át az akkori dolgokat. Néhanapján, de tényleg ritkán gondolok csak a múltamra, így talán mindenkinek jobb, és most, egy évvel késõbb, külsõre teljesen a régi lettem, viszont belül más vagyok. Az emlékeim, az érzéseim és a hálám csak erõsödik Gabi néni és a munkája iránt. Nagyon sok embernek segít, ha hívtam nekem is mindig segített, meghallgatott. Most már belátom, hogy a pici babámnak ott a helye, ahol van, és majd ha pár év múlva elég erõsnek érzi magát felkereshet, én szívesen viszontlátom majd, szívesen mesélek neki a múltról, arról mi történt akkor. Nekem pedig most itt a helyem, hogy tanuljak, és sikeresen felvételizzek majd az egyetemre, ami az én jövõmet alapozza majd meg. Az én döntésem pedig az övét alapozta meg. Lehet, hogy sokan rossz embernek tartanak minket, de szerintem sokkal nagyobb erõ kell ehhez, mint barmi máshoz az életben. Sikeresen letehettem a német érettségimet, megszereztem a jogosítványomat es szülinapomra életem legszebb ajándékát kaptam, egy külföldi utazást. Szóval elõre is boldog szülinapot szeretnék kívánni a pici fiúnak, és millió csókot küldök neki, és az anyukájának is boldog születésnapot elõre, mert neki is nemsokára, október elején születésnapja lesz. :)
Köszönök mindent, amit kaptam a gólyahírtõl! Köszönöm, hogy az én elsõszülött kisfiam is gólyával érkezett szeretõ családba! <3”
Vissza a cikkekhez

Támogatás

Mint közhasznú szervezet, a jogszabályok szerint 2002-től jogosultak vagyunk gyűjteni az adók felajánlott 1%-át.
Kérjük, hogy támogassa Egyesületünket és ajánlja fel adójának egy százalékát, amivel segít kitűzött céljaink elérésében!

Tovább »

Elérhetőségek

INGYEN HÍVHATÓ KRÍZISVONAL

06-80-203-923