Rólunk - Rólunk szól

Telekom Adományvonal 2009-es kedvezményezett március-áprilisban a GÓLYAHÍR EGYESÜLET

„A Magyar Telekom Hozzáad” program keretében Európában is egyedülálló kezdeményezésként bevezetett elsõ „jótékony szám“, a Telekom Adományvonal hívásával 2009-ben is hat különbözõ szervezetet támogathat mindenki, akinek van 100 forintja egy-egy jó célra. Ugye, Önnek is van?

Magyar Telekom - HOZZÁAD Hírlevél /2008. december/

A 1788-as telefonszámot tárcsázók az újszülött-gyilkosságok számának visszaszorítását célzó Gólyahír Egyesületet támogathatják 2009 márciusában és áprilisában. A szervezet válságban lévõ várandós anyákat támogat azáltal, hogy ingyenesen hívható krízisvonalat, és krízisszállót mûködtet számukra, állandó felvilágosítást és tanácsadást nyújtva minden kétségbeesett asszonynak. Ma hazánkban 20-25 csecsemôgyilkosságra derül fény évente, mely esetek többségében az édesanyák az elkövetõk. Az egyesület által mûködtetett krízisszálló több nélkülözhetetlenül fontos szerepet lát el.

Azon túl, hogy az intézményben lehetôség van a válságban lévô állapotos anyák elhelyezésére, abban is segítséget nyújtanak a szervezet munkatársai, hogy örökbefogadó családot találjanak azoknak a gyermekeknek, akiket
édesanyjuk nem tud felnevelni, A jelenlegi otthon helyszínéül egy vállalkozó által átmenetileg rendelkezésre bocsátott lakrész szolgál, így az Adományvonalon befolyó összeget egy saját fenntartású krízisotthon létrehozására
kívánja a szervezet fordítani. Terveik szerint egy olyan társasházi ingatlant vásárolnak majd, ahol öt krízisben lévõ édesanya találhat menedéket és segítséget madj a jövõben.

G A L E R I ALetőlthető dokumentumok

1788 - A/4-es formátumban (4db-os) szórólapunk letölthetõ innen
1788 - (A/4-es formátumban) 1 oldalas szórólapunk letölthetõ innen

Kapcsolódó linkek:
Az eredeti Hozzáad-Hírlevél itt olvashatóVissza a cikkekhez

Támogatás

Mint közhasznú szervezet, a jogszabályok szerint 2002-től jogosultak vagyunk gyűjteni az adók felajánlott 1%-át.
Kérjük, hogy támogassa Egyesületünket és ajánlja fel adójának egy százalékát, amivel segít kitűzött céljaink elérésében!

Tovább »

Elérhetőségek

INGYEN HÍVHATÓ KRÍZISVONAL

06-80-203-923