Rólunk - Rólunk szól

Csodálatos Gólya-fészek a 13. születésnapra

A 13. születésnapján baba-mama ismerkedõ szobát nyithat a Gólyahír Egyesület a Jahn Ferenc Kórházban. A helyiségben az örökbefogadó szülõk, és az örökbefogadásra váró újszülött már az elsõ napoktól élvezhetik egymás közelségét, hogy a korai kötõdés mielõbb kialakuljon közöttük. A szoba átadása március 11.-én, 12 órakor lesz, a 8 emeleten.


A Gólyahír Egyesület 2000. március 11.-én alakult. Mûködésük 13 éve alatt eddig 646 baba örökbeadásánál segítettek. A Gólya-babák egy része a XX. kerületi Jahn Ferenc Kórház szülészetén jött világra. Mind a koraszülött osztály, mind az újszülött osztály jó kapcsolatot ápol a Gólyahír Egyesület munkatársaival, és az örökbefogadó szülõkkel egyaránt, és odafigyelnek az örökbeadó (életet adó) anyára is.
A kórház vezetése, egy használaton kívüli szobát ajánlott fel az egyesületnek, ahol az örökbefogadók és az örökbefogadásra váró babák ismerkedhetnek egymással. A Gólyahír Egyesülettõl új bútort, szanitert, linóleumot, tiszta falat, otthonosabb külsõt, mesés függönyt, és képes dekorációt kapott, a "Gólyafészek".

A Gólyafészek átadására 2013. március 11.-én, 12 órakor kerül sor, a 8. emeleten.További információ:
Gólyahír Egyesület
Mórucz Lajosné /elnök/
06-30/251-7120

G A L E R I A
Vissza a meghívókhoz

Támogatás

Mint közhasznú szervezet, a jogszabályok szerint 2002-től jogosultak vagyunk gyűjteni az adók felajánlott 1%-át.
Kérjük, hogy támogassa Egyesületünket és ajánlja fel adójának egy százalékát, amivel segít kitűzött céljaink elérésében!

Tovább »

Elérhetőségek

INGYEN HÍVHATÓ KRÍZISVONAL

06-80-203-923