Fórum

Tisztelt Fórumozók!

Figyelembe véve az elmúlt idők eseményeit, a fórum működtetésének változtatása mellett döntöttünk.

Mielőtt a két fő okra kitérnénk, szeretnénk pontosítani a www.golyahiregyesulet.hu honlap céljait. A honlap a Gólyahír Egyesület tulajdonát képezi, és azért jött létre, hogy segítse annak munkáját.
Tisztán támogatásokból működik, mindenféle anyagi elkötelezettség nélkül. Éppen ezért a fő céljai:

• Tájékoztatás az Egyesület munkájáról
  • Ismertető az örökbe fogadni szándékozók részére a lehetőségeikről
  • Segítség a krízisben lévő várandósok részére
  • Kommunikációs felület az örökbefogadásokkal kapcsolatos kérdések tapasztalatok megbeszélésére
  • Kapcsolati lehetőség az Egyesület tagjai részére

A módosítás két legfőbb oka:

• Megpróbáljuk kiszűrni a kéretlen reklám hozzászólásokat
  • Meg szeretnénk szüntetni a névtelen hozzászólási rendszert.

A fentiek alapján a jövőben a fórumon hozzászólni csak regisztráció után lehetséges. Természetesen az egyesületi tagoknak nem kell meglévő regisztrációjukat megújítani, hanem meglévő adataikkal belépve tudnak hozzászólni a fórum témákhoz. Annak érdekében, hogy az eddig használt fórumneveket is megtarthassuk, az első hozzászólás előtt kérjük a megjelenő mezőben a jövőben használandó fórum nevet (nick name) szíveskedjenek beírni. A későbbiek során erre már nem lesz szükség.

A nem egyesületi tagok részére egy önálló regisztrációs felületet hoztunk létre, amelynek értelemszerű kitöltésével szerez jogot a látogató a hozzászólások írásához.

Természetesen a korábbi szétválasztását a fórumnak megtartjuk, így a megszokott témaköröket csak az egyesületi tagok láthatják.